2010. február 28., vasárnap

A mindennapokból kiszakadva egy érdekes hétvégét éltem át sok jóval és kevésbé sok rosszal,de ennyi rosszat még egyszer kibírnék,ha ugyan ilyen lenne vagy még jobb. 
Péntek: Elég húzós volt mivel 5kor keltem és este szallagavató volt,amit mi csináltunk.Hát nem lett olyan borzasztő sőt a műsor tetszett mindenkinek,bár nekem hagy még kivetni valót maga után.6 körül kezdődött volna az egész,de a telt ház miatt csúsztunk egy félórát. A műsor után elcsábítottak a csajok bulizni egy kicsit.Megfogadtam,hogy nem csinálok semmi őrültséget ami részben sikerült is és részben nem,de egyszer élünk és apró botlások és hibák beleférnek,hisz senki sem tökéletes.
Szombat: Hajnali fél5kor sétálás haza fele kicsit bebaszva és magassarkúban mivel az ment az ünneplő cucchoz és nem gondoltam arra,hogy én bulizni is fogok.Nagyba fáradtan haza estem és 3negyed10kor keltem ki az ágyból,mert mentem X elé a vonathoz =) így gyors öltözés fésülködés és minden egyébb aztán GO elé.Egésznap együtt lógtunk itt-ott és beszélgettünk mindenféléről csak arról nem amiről én szerettem volna sajnos,de majd máskor talán.De összesítve nagyon jól sikerült a nap.15:55kor ment a buszom ide haza anyuhoz de átkellett szálni -.-" és 25 percet várni,de az a jó hogy nem egyedül,mert találkoztam pár ismerőssel is. Haza értem 5re utána azt hittem,hogy már minden oké és volt egy tökéletes napom,de tévedtem mert elbasztam mindent,de remélem helyre hozható, de ha nem akkor így kellett történnie,mert minden ami történik annak úgy kell lennie. 

2 megjegyzés:

 1. Tisztelt Blogíró!

  Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

  Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

  http://mortemaeternus.blogspot.com/

  egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak.

  Jelenleg 5 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám! A szerkesztők magukról kifigurázó képregénnyel is kedveskednek az olvasóknak :).

  Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!

  Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is!

  Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!

  VálaszTörlés